Raspored termina

Vežbamo i tokom leta ali u izmenjenom rasporedu.


Od 4.07. do 19.09.2022. pre podne ćemo vežbati ponedeljkom i četvrtkom od 10h. Spojićemo dve grupe u jednu.

Vežbaćemo laganijim tempom, mix joge i pilatesa, uz puno istezanja, vežbe disanja/pranajame i relaksacije (antistres) na kraju časa, ko želi.

Večernji termini ostaju istim danima od 20h.


Ko ne želi da pravi pauzu sa vežbanjem tokom godišnjeg odmora (ili napokon ima vremena da za sebe da vežba, jer je na godišnjem odmoru)

sada je i to moguće ako vežbamo preko interneta. Ko već nije, probajte.VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog nestabilne situacije sa aktuelnim korona virusom i pošto nisam u situaciji da mogu da obezbedim minimalne preventivne mere propisane zakonom za bezbedno vežbanje u sali, prinuđena sam da nastavim sa časovima Joge 50+ (koja je ujedno i joga za probleme sa kičmom) i Mat Pilatesa samo preko interenta, uživo, online, preko ZOOM-a.

Možda je tako i bolje!

Od početka pandemije smo testirali ovakav vid vežbanja od kuće i ispostavilo se da je velikoj većini odlična zamena sa brojnim prednostima.

Pridružite nam se! Probajte i vi, ako već niste jer su prvi časovi i dalje probni-besplatni.


ZOOM aplikacija je interaktivna, vidim i ja vas i vi mene. Možemo da komuniciramo i da vas korigujem kao na času.

Za ZOOM vam treba bilo šta što ima kameru, i internet.

Možete koristiti mobilni telefon, tablet ili računar, a neki novi android Smart televizori mogu da prikažu sliku sa android telefona na njihovom mnogo većem ekranu ukoliko imaju opciju 'Smart View'.

Ko nema instaliran ZOOM evo linka

https://us02web.zoom.us/j/3872139314

Kada budete hteli da probate, javite se da Vam dam i ostatak podataka za pristup kao i da se dogovorimo da i ja u isto vreme budem na ZOOm-u jer u suprotnom neće moći.

To vam je kao kada želite da dođete u salu da se raspitate ili vežbate i ako dodjete kada nema časova, i niste se najavili, nema ko da vam otvori.

Danijela Đorđević.


Čas traje 90 minuta !

Na tabeli dole je raspored termina koji važi tokom školske godine, ne i tokom leta.

Časovi joge i pilatesa se tokom školske godine mogu kombinovati u okviru ponuđenih termina u tabeli, a to je ujedno dodatni način da se nadoknadi neki propusten čas jer su svi časovi kod istog instruktora, u isto vreme.

Prijave možete slati putem maila info@danijelamatpilates.com, sms ili na mob.tel. 063 / 77 - 25 - 228

Termine za vežbanje i dane u nedelji sami birate kako Vama odgovara ! Npr. utorak (joga) od 9:30 i četvrtak (pilates) od 10:00 .

Propuštene časove možete nadoknaditi u drugim terminima!

Penzioneri i studenti imaju popust od 20% tokom cele godine !